Mommy Influencer – Jadi Influencer Kami

BBC Jadi Influencer Kami

Anda mommy atau mommy-to-be yang aktif dengan media sosial? Jom jadi ‘Mommy Influencer’ BumBumCak.my! BumBumCak.my adalah sebuah platform keibubapaan, wanita, keluarga dan anak. Sertai kami dengan reviu produk, kongsi gaya hidup, dan bercerita mengenai anak-anak anda! Melalui platform BumBumCak, kami akan menghubungkan mikro influencer, makro influencer dan para selebriti bersama produk daripada pelbagai jenama. Misi kami adalah untuk menghasilkan isi kandungan yang telus, kreatif, bermaklumat dan memberi inspirasi kepada para ibu di luar sana.

Sertai komuniti Mommy Influencer kami sekiranya anda individu yang suka berkongsi cerita dan membuat hantaran di Facebook, Instagram atau Blog. Kami teruja untuk mendengar sendiri perkongsian anda mengenai petua kehamilan, dunia keibuan, ragam anak-anak, kerjaya, minat dan pengalaman hidup anda.  Jika anda rasa platform kami sesuai dengan minat anda, apa tunggu lagi? Sertai kami untuk bina jenama anda sebagai selebriti dunia keibuan dan mendapat peluang tajaan melalui kempen-kempen yang akan kami jalankan.

Kajian Kes

Jom kami kongsikan resepi kejayaan Mommy Influencers BumBumCak membantu pengiklanan produk dengan membina kesedaran masyarakat melalui kempen jenama. Resepi kami mudah, berkoleberasi dengan individu yang tepat untuk menceritakan keistimewaan sesuatu jenama dan menggunakan produk atau servis yang ingin ditawarkan dengan kaedah yang menarik untuk menarik perhatian khalayak.

Ayam Brand

SASA International Womens Day Campaign

Sasa Malaysia

Dr. G

Aman Refugee Education Centre

Jom jadi ‘Mommy Influencer’ dengan mengisi maklumat di bawah.

  • Nama penuh seperti di dalam kad pengenalan
  • Tip: Muat naik file bersaiz bawah 3MB
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Selamat Datang!

Login ke akaun anda di bawah

Dapatkan password anda

Sila masukkan username atau emel untuk set semula password.